Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romtos Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina de alezat si frezat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masinile de alezat si frezat sunt utilizabile in procese de prelucrare pentru piese complexe turnate, constructii sudate de tip carcasa, scule, dispozitive pentru forjat, injectat mase plastice sau cauciuc, etc. avand greutati pana la 60 t.

Piesele pot fi prelucrate dintr-o singura prindere pe patru suprafete cu posibilitate de a fi prelucrate si pe a 5-a suprafata prin utilizarea unui cap de frezare vertical.

Subansamblurile deplasabile sunt antrenate electric prin intermediul suruburilor cu bile. Miscarea arborelui principal este asigurata de un motor electric trifazat cu turatie variabila.

Ghidajele sunt placate cu placi tratate termic, iar contrapiesele sunt acoperite cu material plastic, avand caracteristici de alunecare foarte bune. Jocurile se regleaza cu ajutorul unor pene reglabile.

Instalatia de ungere este automatizata si asigura ungerea adecvata pentru fiecare regim de lucru utilizat. Comanda utilajului se realizeaza prin sistemul CNC.

Pozitia arborelui principal (X,Y,Z) se determina cu ajutorul liniarelor optice, deplasarea arborelui principal (W) este sesizat de un traductor rotativ montat pe capatul surubului cu bile, iar rotirea mesei rotative (B) se determina cu ajutorul unui traductor rotativ cu precizia de 0,001 grade.

Comanda utilajului este simpla utilizand la maxim posibilitatile comenzii CNC, folosind pentru toate procesele de prelucrare conditiile optime posibile.
Din Gura in Gura